STOŁÓWKA SZKOLNA

Zasady funkcjonowania stołówki ZSP Krasne

Od października 2019r. został wdrożony program   edziecko   do rozliczania płatności za obiady.
Każdy rodzic dokonujący płatności za żywienie dziecka musi wejść na stronę:

 link do strony   edziecko.dipolpolska.pl    i zalogować się:

login – pesel dziecka,
hasło – imię dziecka pisane z dużej litery,
kliknąć na zakładkę  –  Rozliczenie

Wpłat za obiady należy dokonywać do 12-go dnia każdego miesiąca na rachunek bankowy:

Express Bank Spółdzielczy w Rzeszowie, O/Krasne

03 9176 1048 2001 0008 5179 0003

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Krasnem
Krasne 742
36-007 Krasne

W tytule przelewu prosimy o wpisanie:

obiady za m-c / nazwisko i imię dziecka / klasa.
np. obiady październik Kowalski Jan III b

Prosimy o bezwzględne przestrzeganie terminu płatności, wszelkie opóźnienia wpłat spowodują utrudnienia w funkcjonowaniu stołówki !

Prosimy o dokonywanie wpłat wyłącznie za bieżący miesiąc ! 

Nieobecność  dziecka  na  obiedzie  będzie  uwzględniona  i  odliczona  tylko po  wcześniejszym   zgłoszeniu  telefonicznym (172300314 ,172300306 )  lub  osobistym  ( u  intendentki   )  najpóźniej  do  godz. 8.00  danego dnia nieobecności.

Rezygnację  dziecka  z  obiadów  w  trakcie  roku  szkolnego  należy zgłosić osobiście u intendentki  lub  telefonicznie.

…………………………………………………………………………………………………….

DATA JADŁOSPIS ALERGENY
Poniedziałek 11.11.2019 Ś W I Ę T O      N I E P O D L E G Ł O Ś C I                                    
Wtorek     12.11.2019 Żurek z jajkiem i kiełbasą, chleb Makaron z jabłkiem i brzoskwinią Herbata z miodem i cytryną                      Mąka pszenna i żytnia,  mleko i produkty pochodne , seler, jaja
Środa 13.11.2019 Zupa pieczarkowa z makaronem, zab.śmiet. Gulasz wp., pęczak z warzywami, brukselka Herbata z miodem i cytryną                        Jabłko      Mąka pszenna i żytnia, ,mleko i produkty pochodne ,seler, jaja
Czwartek 14.11.2019 Zupa kalafiorowa z ryżem, zab.śmiet. Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z białej kapusty z sosem vinegret Herbata z miodem i cytryną               Mąka pszenna i żytnia,  mleko i produkty pochodne , seler, jaja
Piątek 15.11.2019 Zupa jarzynowa z miruną, chleb Pierogi z kapustą kiszoną i grzybami                 Kompot                                        Ciasteczka zbożowe Mąka pszenna i żytnia,  mleko i produkty pochodne , seler, jaja
Poniedziałek 18.11.2019 Zupa królewska, chleb        Makaron penne pełnoziarnisty z warzywami i serem żółtym Herbata z cytryną i miodem               Sok Kubuś           Mąka pszenna i żytnia, mleko i produkty pochodne, seler, jaja
Wtorek 19.11.2019 Zupa z fasolki szparagowej z ziemniakami, zab.śm. Gołąbki siekane z sosem pomidorowym Herbata z miodem i cytryną                      Mąka pszenna i żytnia, mleko i produkty pochodne, seler, jaja
Środa 20.11.2019 Rosół z makaronem Strogonow z indyka, bułka grah.,ogórek kiszony         Herbata z miodem i cytryną             Mus owocowy      Mąka pszenna i żytnia, mleko i produkty pochodne, seler, jaja
Czwartek 21.11.2019 Krem z marchewki i pomarańczy z gr.ptysiowym Ryba, ziemniaki, pomidory ze śmiet. i szczypior. Herbata z miodem i cytryną                   Mąka pszenna i żytnia, mleko i produkty pochodne, seler, jaja
Piątek 22.11.2019 a Krupnik z jarzynami, chleb Kluski śląskie z sosem pieczarkowym ,surówka marchew z chrzanem Kompot                                                        Gruszka                               Mąka pszenna i żytnia, mleko i produkty pochodne, seler, jaja